Eve Extend vergroot het bereik van je HomeKit-accessoires

22 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
Eve Extend

Fabrikant Eve heeft de Eve Extend aangekondigd. Dit apparaat creëert een wifi-netwerk voor je accessoires van Eve en verlengt daarmee het bereik waarmee ze onderling met elkaar kunnen communiceren. Normaal wordt bluetooth als standaardprotocol gebruikt.

De Eve Extend zorgt ervoor dat je de accessoires van Eve verder uit elkaar kunt gebruiken binnen het slimme huis. Ze hoeven dus niet meer binnen het bereik van bluetooth met elkaar te zijn vanaf jouw HomeKit-hub. De installatie is zoals je gewend bent, met een iPhone en een installatiecode. Zodra de installatie klaar is worden er tot acht verschillende Eve-apparaten van Bluetooth overgezet naar wifi. Heb je meer dan acht verschillende apparaten? Door een extra Eve Extend aan te schaffen vergroot je het aantal te verbinden apparaten tot zestien.

Bij Eve staat privacy en beveiliging voorop. Data wordt lokaal opgeslagen en versleuteld. Via de Eve Extend kun je het bereik onderling vergroten en ben je niet meer afhankelijk van het veel kleinere bereik van Bluetooth. Voor de apparaten van Eve heb je een apparaat nodig dat als hub kan dienen voor het systeem, dit kan een iPad of HomePod zijn, maar ook bijvoorbeeld Apple TV.

From your second floor and garage to your wine cellar and terrace, Eve Extend expands your reach to Bluetooth-enabled Eve accessories in the furthest corners of your home, and beyond. For seamless control of your entire Eve ecosystem

Volledige aandacht op HomeKit

De Eve Extend is compatibel met alle accessoires van het bedrijf, zoals de Eve Aqua, Eve Button, Eve Energy Strip en de Light Strip. Het bedrijf stond voorheen bekend als Elgato en is sinds de zomer van 2018 actief als Eve. Sinds vorig jaar heeft het bedrijf de aandacht volledig gelegd op HomeKit-accessoires. De Eve Extend is vanaf augustus verkrijgbaar voor 49,95 euro. Of het apparaat ook direct naar Nederland komt is nog niet bekend. Kijk voor meer informatie op de website van Eve.

Reacties (0)