Gesponsord Smarthome Gesponsord door AduroSmart

Een slim huis met AduroSmart ERIA – Brighten up your smart life!

11 november 2020 7 Minuten 0 Reacties
AduroSmart

Ben je op zoek naar een betaalbare manier om je huis slimmer te maken? Maak kennis met AduroSmart. Onder de naam AduroSmart ERIA biedt het bedrijf slimme Zigbee-oplossingen waarbij duurzaamheid en efficiëntie centraal staat.

AduroSmart gaat echter verder dan alleen oplossingen voor slimme verlichting of slimme stekkers. Het is een totaalpakket aan slimme oplossingen voor het hele huis. Denk hierbij aan verlichting, energie en verwarming, maar ook aan beveiliging. Het hart van het systeem is de AduroSmart ERIA hub. Samen met de AduroSmart-app op je smartphone kun je het hele huis monitoren, apparaten in- en uitschakelen of bijvoorbeeld de verlichting aan- en uitzetten.

Nu hoor ik je ongetwijfeld denken. Dit verhaal horen we toch bij iedere nieuwe speler op de smarthomemarkt? AduroSmart heeft echter enkele grote voordelen ten opzichte van andere spelers.

Compatibiliteit met andere merken

Ten eerste is daar de uitgebreide compatibiliteit met andere merken. Het is geen gesloten systeem, wat betekent dat de slimme producten van AduroSmart ook samenwerken met lampen van Philips HUE of IKEA, sensoren als SmartThings en  OSRAM, maar ook met thermostaten, deursloten, sirenes, stekkers en rolgordijnen van derde partijen. Een groot aantal producten van het bedrijf werken met bestaande systemen op de markt zoals Philips Hue en ICS2000 van KlikAanKlikUit. Heb je dus al lampen van Philips Hue, dan kun je deze gemakkelijk uitbreiden met lampen van AduroSmart. Ook spraakassistenten als Google Assistant en Amazon Alexa en IFTTT worden ondersteund. Er staat dus niet één product centraal. Via het Zigbee-protocol en de AduroSmart-app kun je alle kanten op.

Advertentie

Compatibiliteit is natuurlijk leuk, maar de basis moet natuurlijk ook goed zijn met kwalitatief goede producten en unieke features. Gelukkig heeft AduroSmart de zaken wat dat betreft ook erg goed voor elkaar. Ben je er ook zo klaar mee dat je verschillende apps op je smartphone moet gebruiken voor je verlichting, de beveiliging van je huis, het monitoren van het energieverbruik of het bedienen van je slimme stekkers? AduroSmart biedt een alles-in-één oplossing voor al deze producten. Het bedrijf heeft niet alleen slimme lampen in het assortiment, maar ook producten op het gebied van beveiliging & bewaking, slimme stekkers en (binnenkort ook) slimme verwarming.

Bedien alles vanuit de AduroSmart-app

Alles bedien je vanuit één duidelijke en overzichtelijke app. Niet alleen kun je de verschillende producten individueel bedienen, maar je kunt ook groepen aanwijzen en zelf regels maken. De app stelt je in staat om altijd en overal een melding te ontvangen wanneer je onderweg bent en er beweging gedetecteerd wordt. Zo kun je je huis vanuit iedere locatie ter wereld monitoren. Je kunt je favoriete lichtscenes met één druk op de knop opslaan en weergeven, maar ook activeren met de sensoren. Je kunt daarnaast alle activiteiten, nu en in het verleden, monitoren. Is de batterij van één van de sensoren bijna leeg? De app vertelt je wanneer het tijd is om de batterij te vervangen, zodat je nooit zonder komt te zitten. Er is veel tijd en aandacht in de ontwikkeling van de app gestoken waarbij de gebruiker centraal staat. Hierdoor heb jij alles wat je maar nodig hebt om het slimme huis te bedienen tot je beschikking. Ben je benieuwd wat AduroSmart voor jou kan betekenen? We duiken in het assortiment van deze nieuwe speler op de smarthomemarkt.

Slimme lampen

De basis van een slim huis begint vaak met slimme verlichting. AduroSmart heeft een volledige collectie aan slimme lampen in het assortiment. Van slimme lampen met grote fitting (E27), kleine fitting (E14), spotjes (GU10) tot aan LED-strips van drie meter. Verkrijgbaar in warm wit of in kleur geef je jouw huis altijd de gewenste sfeer.

De slimme lampen kun je uiteraard zelf helemaal instellen zoals je wilt middels de app of gebruik de Dimmer Switch. Kies uit 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten. Je kunt je favoriete lichtscenes opslaan, het licht dimmen of timers instellen om wakker te worden met licht. Ook geofencing wordt ondersteund. Zo gaan de lampen aan of uit op basis van jouw locatie. Kom je thuis? Dan gaan de lampen aan. Vertrek je uit huis? Dan gaan de lampen uit. Zo verbruik je nooit meer stroom dan noodzakelijk. Een andere handige functie is Human Centric Lighting. De lampen en de LED-strip passen zich hierbij aan naar het daglicht van buiten. Uiteraard kun je direct een koppeling maken met andere producten van het bedrijf om deze te laten samenwerken. Detecteert een bewegingssensor iemand in huis? Laat de lampen direct aangaan.

Beveiliging & bewaking

Een veilig huis is een fijn thuis. AduroSmart heeft verschillende oplossingen om jouw huis echt veilig te maken. Middels draadloze bewegingssensoren, draadloze contactsensoren voor deuren en ramen en de sirene krijgen inbrekers geen kans. Wordt er beweging gedetecteerd door één van de sensoren? De 95 dB slimme sirene gaat direct af. De sirene beschikt over een noodbatterij, waardoor deze het ook doet als de stroom onderbroken is. En middels de app kun je direct deze samenwerking tussen de verschillende producten instellen.

Ook de slimme rookmelder draagt bij aan een veilig thuis. Wordt er rook gedetecteerd? Je krijgt niet alleen een melding via de app. Ook de ingebouwde sirene gaat direct af. En middels de Dual Functionality kun je de rookmelder koppelen aan de andere slimme producten van AduroSmart. Zo kun je instellen dat je lampen rood worden of direct aangaan bij het detecteren van rook of dat de sirene van het alarmsysteem af gaat.

Slimme stekkers

Middels een slimme stekker kun je producten op afstand in- of uitschakelen middels de app. Ook kun je timers instellen of apparaten via spraakbediening aan- of uitzetten Bij AduroSmart vind je verschillende slimme stekkers. Zo is er een slimme aan/uit-stekker, maar ook een variant met stroomverbruiksmeter. Deze meet en analyseert het stroomverbruik en geeft je zo direct inzicht in je stroomverbruikskosten. Dat is echter nog niet alles, want AduroSmart heeft ook een unieke slimme stekker in het assortiment die je bij geen enkele andere fabrikant vindt. Vind je ook altijd dat een slimme stekker je zo weinig controle geeft? Maak dan kennis met de dimbare slimme stekker van AduroSmart. Hiermee heb jij volledige controle over je verlichting. Zo maak je oude lampen slim en kun je deze gemakkelijk dimmen met de AduroSmart-app.

Betrouwbare en betaalbare partner voor je slimme huis

De combinatie van betrouwbare en kwalitatief goede producten en de compatibiliteit met andere merken maken AduroSmart ERIA een slimme keuze op het gebied van smarthome-oplossingen. Een belangrijk voordeel van AduroSmart ERIA ten opzichte van andere spelers is de prijs. Zo koop je al een slimme lamp vanaf 13 euro. Starterspakketten met de ERIA Hub en twee lampen of de ERIA Hub met draadloze bewegingssensor en twee contactsensoren zijn al verkrijgbaar vanaf 69,95 euro. De producten van AduroSmart zijn verkrijgbaar bij onder andere 50Five, DMlights, Productpine en bol.com. Maak nu zelf kennis met AduroSmart en bekijk alle voordelen en het assortiment op Adurosmart.com. Brighten up your smart life met AduroSmart!

Reacties (0)