Ecobee SmartThermostat met glazen design aangekondigd

03 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
ecobee-smartthermostat-1

Ecobee heeft een nieuwe slimme thermostaat aangekondigd, met een glazen design en Homekit-ondersteuning: de Ecobee SmartThermostat. De thermostaat is vanaf nu te koop in de Verenigde Staten. Het is nog niet duidelijk wanneer het product naar Nederland komt.

Dit is de Ecobee SmartThermostat

Ecobee heeft de opvolger van de Ecobee4 aangekondigd: de Ecobee SmartThermostat. Over het algemeen is het uiterlijk van het product hetzelfde gebleven, desalniettemin zijn er toch wat veranderingen doorgevoerd. Zo is er nu een glazen finish over het lcd-scherm. Daardoor moet de thermostaat er meer high-end uitzien dan zijn voorganger. Bovendien is het touchscreen voorzien van kleur. De SmartThermostat moet verder drie keer zo snel zijn en een betere wifiverbinding aanbieden met ondersteuning voor 2.4 en 5 GHz dual-band wifi.

Ook is er ondersteuning voor Amazon Alexa, Google Assistent en voor het eerst Apple Homekit. Verder heeft de Ecobee SmartThermostaat een speaker aan boord, waardoor het mogelijk is muziek te streamen vanaf Spotify, Amazon Music en meer. Er is geen bluetooth of wifiprotocol aanwezig, dus je kunt niet alle diensten gebruiken. Daarnaast is er een nieuwe SmartSensor aangekondigd, die tot vijf jaar meegaat op een volle accu. De SmartThermostat is nu te koop in de Verenigde Staten voor een bedrag van 249 dollar.

Reacties (0)