Dyson presenteert nieuwe versie Pure Hot+Cool-luchtreiniger

07 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
dyson-pure-cool+hot-2018

Dyson heeft een nieuwe versie van zijn Pure Hot+Cool-luchtreiniger aangekondigd. Deze versie beschikt over een klein schermpje. Op dat schermpje kun je snel zien hoe het is gesteld met de luchtkwaliteit in huis, bijvoorbeeld. Ook kun je er de temperatuur op bekijken.

Nieuwe versie Dyson Pure Hot+Cool

Dyson heeft woensdag een nieuwe versie van de Pure Hot+Cool-luchtreiniger aangekondigd. Deze luchtreiniger kan ook worden ingezet om een ruimte op te warmen of juist af te koelen. Net als de andere luchtreinigers van het bedrijf kan ook deze nieuwe reiniger de luchtkwaliteit monitoren en automatisch in actie komen wanneer bepaalde (schadelijke) stoffen in veelvoud aanwezig zijn in huis. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met bijvoorbeeld vochtigheid en temperatuur en kun je alle informatie bekijken op het kleine schermpje.

Dat is meteen één van de nieuwe onderdelen op deze nieuwe Dyson Pure Hot+Cool. Net als op de eerder gelanceerde Dyson Pure Cool Desk-luchtreinigingsventilator kan ook deze luchtreiniger direct informatie weergeven zonder tussenkomst van app, middels dat ingebouwde display. Wanneer de luchtreinigingsventilator er automatisch voor heeft gezorgd dat bepaalde doelen in huis zijn behaald, dan zal het apparaat in de slaapstand terechtkomen en weer automatisch aangaan wanneer dat nodig blijkt te zijn.

Reacties (0)