Doorbird lanceert configurator waarmee je zelf je intercom vormgeeft

19 november 2020 1 Minuut 0 Reacties
doorbird-configurator

Fabrikant Doorbird heeft een configurator gelanceerd waarmee iederene zijn eigen ip-intercom kan vormgeven voor zijn slimme huis.

De nieuwe Doorbird-configurator stelt architecten en installateurs in staat een eigen ontworpen ip-intercom vorm te geven. Maar ook gewone mensen kunnen dat natuurlijk doen. Op de website ontwerp je je eigen videodeurbelsysteem en kunt hem daarna ook meteen aanschaffen. De videodeurstations, zoals de fabrikant ze noemt, worden gemaakt van roestvrij staal en kunnen afmetingen hebben die afwijken van de norm (de norm die de fabrikant normaliter aanbiedt). Ook kunnen er verschillende knoppen aan toegevoegd en kun je zelf modules uitkiezen.

Qua modules kun je denken aan bijvoorbeeld een keypad, waarmee je middels een code de deur kunt openen, of een huisnummerplaat. Bovendien is er een selectie van meer dan vijftig ral-kleuren beschikbaar, waarmee je de coating een eigen kleur geeft. Wanneer je het installatieproces ingaat, dan krijg je tijdens elke stap een 3d-afbeelding te zien, zodat je precies weet wat het resultaat van onlangs doorgevoerde wijzigingen zijn. Ook krijg je constant updates over de prijs en de bezorgtijd, omdat niet elk onderdeel gelijk is momenteel.

De DoorBird-configurator beschikt bovendien over augmented reality, waardoor je precies kunt zien waar die past en hoe je hem kunt ophangen. Het ontworpen apparaat kan vervolgens opgeslagen worden, inclusief een technische tekening, zodat je de configuratie op een later moment nog kunt aanpassen. Wanneer de ip-deurbel volledig vormgegeven is, dan kan de planningtool helpen bij het maken van een bestelling. Alle intercomsystemen worden geproduceerd door Bird Home Automation, gevestigd in Berlijn. Lees hier meer over de meest recente Doorbird-producten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)