Doorbird brengt in het vierde kwartaal een videodeurbel uit (update)

24 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
doorbird-homekit-q4

De Duitse fabrikant Doorbird heeft laten weten dat er in het vierde kwartaal een nieuwe videodeurbel verschijnt met Homekit-ondersteuning. Dit nieuws is bevestigd in een e-mail naar een klant toe en werd vervolgens gedeeld op het internetforum Reddit.

Nieuwe Doorbird-deurbel met Homekit-ondersteuning

Doorbird is voornemens in het vierde kwartaal een videodeurbel aan te bieden die ondersteuning aanbiedt voor Apple Homekit. Dat is te lezen op het subforum r/HomeKit op het internetforum Reddit. Zoals het er nu naar uitziet zal dit een geüpdatete versie van de D101 zijn (zie afbeelding hieronder). Die videodeurbel beschikt over een vga-camera van 720p, tweeweg-audio, nachtvisie en een passieve bewegingssensor die bewegingen in een hoek van 180 graden kan opmeten. Homekit-ondersteuning is voor nu een unieke functie.

Op moment van schrijven zijn er namelijk slechts drie videodeurbellen die ondersteuning aanbieden voor Apple Homekit. Naast de aankomende Doorbird kun je ook kiezen voor de Robin Video Doorbell en de Slimme Video Deurbel van Netatmo. Momenteel is er weinig bekend over de aankomende videodeurbel van het Duitse bedrijf, maar waarschijnlijk zal die in de basis gaan lijken op het eerder gelanceerde D101-model. Wanneer de videodeurbel precies wordt aangekondigd, is nu nog niet bekendgemaakt.

Update: 24-05

Doorbird heeft inmiddels gereageerd op de situatie en laat weten dat er momenteel geen plannen zijn om Homekit te integreren met één van de producten van het bedrijf. Wel is het iets waar onderzoek naar gedaan wordt. Er is verder niets bekendgemaakt over producten die het platform van Apple wel ondersteunen. Ook weten we niet wanneer de Duitse fabrikant dergelijke producten aankondigt.

Reacties (0)