D-Link Vigilance 5-Megapixel Panoramic Fisheye Camera aangekondigd

09 december 2019 2 Minuten 0 Reacties
d-link-vigilance

D-Link kondigt maandag een nieuwe beveiligingscamera aan in de vorm van de D-Link Vigilance 5-Megapixel Panoramic Fisheye Camera. Deze camera is gericht op zowel grotere ondernemingen als het midden-en kleinbedrijf en biedt zowel overdag als ‘s nachts een 360o bewakingssysteem met hoge resolutie.

Dit is de D-Link Vigilance 5-Megapixel Panoramic Fisheye Camera

De camera heeft een panoramische groothoeklens van 360-graden. Er is een CMOS-sensor van 1/ 2.5” 5 megapixel aanwezig, evenals een resolutie van maximaal 2560 bij 1920 pixels. De vervormingscorrectie (dewarping) in de camera biedt de mogelijkheid om de opnamen als vier gedeelde beelden of twee panorama’s weer te geven. De camera is ideaal voor 24/7-monitoring van grote gebieden, inclusief industriële terreinen of grote kantoorruimtes, mede dankzij zijn bewegingsdetectiemeldingen en video- en geluidsopnamen.

De D-Link Vigilance 5-Megapixel Panoramic Fisheye Camera biedt real-time videocompressie met behulp van de nieuwste H.265 High Efficiency Video Coding voor optimale bandbreedte-efficiëntie. Daarnaast is er 3d-ruisonderdrukking en Wide Dynamic Range. De camera is daardoor geschikt voor entreegebieden of glazen foyers, waar zowel binnen- als buitengebieden in de gaten moeten worden gehouden. Vandalismedetectie en functies voor gebeurtenissenbeheer bieden extra beveiligingsmogelijkheden. Ingebouwd nachtzicht met IR-ledverlichting en een automatisch IR Cut filter licht donkere gebieden op en zorgt voor een helder beeld tot 5 meter.

De D-Link Vigilance 5-Megapixel Panoramic Fisheye Camera heeft een ethernetpoort die PoE 802.3af (Klasse 3) ondersteunt (PoE staat voor Power over Ethernet; met zo’n aansluiting gaat de stroomtoevoer dus ook via de internetkabel). Met de ingebouwde Digital Input-poort kan een extern apparaat zoals een PIR-bewegingssensor aangesloten worden. Op de Audio Line Input kun je een microfoon aansluiten. ONVIF ondersteuning maakt het mogelijk de camera te configureren met camerabewakingsapparatuur van derde partijen.

Voor degenen die in realtime willen monitoren, wordt de D-Link Vigilance 5-Megapixel Panoramic Fisheye-camera geleverd met D-Link’s Video Management Software: D-ViewCam. Hiermee kunnen gebruikers op de computer videomateriaal van maximaal 32 camera’s bekijken, centraal beheren en opnemen. Met de D-ViewCam-interface kun je bewegingsgestuurde gebeurtenissen plannen, handmatige opnamemogelijkheden selecteren, de camera opnieuw opstarten, de firmware upgraden en camera-instellingen zoals beeldformaat, framesnelheid, sluitertijd en helderheid aanpassen. Met de D-ViewCam Mobile-app kunnen gebruikers, ongeacht welk tijdstip, de beelden monitoren. Voor lokale opslag van opnamen heeft de camera een microSD-kaartslot.

Prijs en beschikbaarheid

De D-Link Vigilance 5-Megapixel Panoramische Fisheye camera (DCS-4625) is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van 285 euro exclusief btw.

Reacties (0)