D-Link presenteert nieuwe bewakingscamera’s en watersensor

21 februari 2019 2 Minuten 0 Reacties
d-link-dcs-8600-1

Smarthomefabrikant D-Link heeft drie nieuwe producten aangekondigd: dit zijn twee nieuwe bewakingscamera's en een watersensor. De watersensor biedt zelfs ondersteuning aan voor de Google Assistent, als eerste in zijn soort.

Twee nieuwe camera’s van D-Link

D-Link heeft drie nieuwe producten onder de noemer Mydlink aangekondigd. De DCS-8600LH Full HD Outdoor Wi-Fi-camera is een camera voor buitenshuis, met een gezichtsveld van 135 graden (groothoek), een ip65-certificaat (met een waterdichte behuizing dus) en zeven meter aan ip65-bekabeling. Ook werkt het apparaat bij temperaturen van -25 tot 45 graden Celsius. De camera kan tot zeven meter in donkere omgevingen opnemen en beschikt over een tweeweg-audiofunctie (en heeft dus een microfoon en speaker aan boord).

De D-Link DCS-8600LH Full HD Outdoor Wi-Fi-camera heeft daarnaast bewegingsdetectie en cloud recording, waardoor je beelden dus ook kunt opslaan in de cloud. De andere camera, de DCS-8515LH HD Pan & Tilt Wi-Fi-camera, is geschikt voor binnenshuis en heeft een gezichtsveld van 120 graden. De pan-en-tilt-functie heeft een bereik van respectievelijk 340 en 105 graden. Het apparaat kan objecten automatisch volgen en heeft ook nachtvisie (tot vijf meter), cloudopnamen, bewegingsdetectie en tweeweg-audio.

Beide camera’s bieden tevens ondersteuning aan voor diensten als IFTTT, Amazon Alexa en de Google Assistent.

Advertentie

De speciale watersensor met Google Assistent

De D-Link DCH-S161 Wi-Fi-watersensor is de eerste sensor van dit type die met de Google Assistent werkt. Dit is een draadloos systeem dat water detecteert en de gebruiker op de hoogte stelt via de Mydlink-app, dat wordt geleverd met een sensorkabel van 1,8 meter lang. Waterschade kan hierdoor worden voorkomen. Via services zoals IFTTT kunnen lekwaarschuwingen leiden tot geautomatiseerde actie door andere slimme apparaten, slimme stekkers kunnen bijvoorbeeld apparaten uitschakelen in het gebied waar water is gedetecteerd.

Prijs en beschikbaarheid

De DCS-8600LH Full HD Outdoor Wi-Fi is nu beschikbaar vanaf 169,95 euro. De DCS-8515LH HD Pan & Tilt Wi-Fi camera is beschikbaar vanaf maart voor een consumentenadviesprijs van 129,95 euro en de DCH-S161 Watersensor is ook beschikbaar vanaf maart voor een consumentenadviesprijs van 49,95 euro.

Reacties (0)