Circadia combineert een slaapmonitor en lamp voor een energieboost

08 juni 2017 1 Minuut 1 Reacties
circadia-slaapmonitor-lamp

Circadia is een systeem dat uit twee delen bestaat en helpt bij het slapen, zodat je overdag genoeg energie zult hebben om alles te doen. Naast een slaapmonitor krijg je ook een lamp, en die combinatie moet voor de beste resultaten zorgen.

Dit is het slaapsysteem van Circadia

Op Kickstarter staat nu een uitgebreid slaapsysteem, genaamd Circadia. Het team vraagt honderdduizend dollar en is al ruim over de helft. Het slaapsysteem bestaat uit twee onderdelen: een slaapmonitor en een lamp. Die monitor leg je onder lakens, terwijl de lamp de juiste kleuren op specifieke momenten kan weergeven. De tracker registreert bewegingen, hartslag en je ademhaling met een nauwkeurigheid van 98 procent. De lamp kan ook achtergrondruis, luchtvochtigheid en de temperatuur van de kamer meten en verwerken.

Je kunt het systeem instellen op je slaappatroon, waardoor de lamp bepaalde lichten harder of zachter maakt. Je kunt tevens een modus instellen, zoals slaaploosheid (voor wanneer je heel de nacht wakker wil blijven) of scherpte (voor wanneer je in de middag een energieboost nodig hebt op kantoor). De lamp kun je opladen via usb en aansturen middels een applicatie op Android en iOS. Ook kan het systeem communiceren met andere platformen, zoals die van Fitbit en MyFitnessPal. De minimale prijs van het systeem is 169 dollar.

Reacties (1)