AVM presenteert nieuwe mesh-wifi repeaters en FRITZ!Box-modellen

25 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
AVM

AVM komt met een nieuw portfolio tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. In de line-up vinden we vier nieuwe mesh-wifi repeaters en drie nieuwe FRITZ!Box-modellen.

De nieuwe FRITZ!Box-modellen bieden een nieuw ontwerp, krachtige processors en draadloze prestaties voor elke behoefte.

Vier nieuwe repeaters

In het jaar 2019 komt AVM met vier nieuwe repeaters voor mesh-wifi. Zo is daar de FRITZ!Repeater 3000 met drie frequentiebanden en een maximaal draadloos bereik voor grote woonruimtes. Ook nieuw is de FRITZ!Repeater 2400 met vier antennes in de 2,4 GHz- en 5 GHz-banden. De FRITZ!Repeater 1200 heeft twee antennes per frequentieband en werkt ook gelijktijdig in beide frequentiebanden. Zowel de 2400 als de 1200 zijn uitgerust met een gigabit LAN-poort. Tot slot is er de nieuwe FRITZ!Repeater 600. Dit model is compact en uitgerust met vier antennes in de 2,4 GHZ-band.

Twee nieuwe FRITZ!Box-modellen

Daarnaast komt AVM met de FRITZ!Box 7583. Dit is een complete router die ondersteuning biedt voor alle DSL-technologieën, zoals vdsl, vectoring, 35b supervectoring tot G.fast met 106 MHz en 212 MHz, inclusief bonding. Dit wil zeggen dat netwerkaanbieders deze nieuwe FRITZ!Box kunnen aanbieden voor alle uitbreidingsfasen van DSL.

AVM komt dit jaar ook met de FRITZ!Box 6591. Dit model maakt gigabit-snelheden bij kabelverbindingen mogelijk dankzij DOCSIS 3.1. Als laatste is daar de FRITZ!Box 6890 LTE. Deze is voor snel internet via mobiele netwerken en DSL en kan dus worden gebruikt op een DSL-verbinding en via LTE.

Met de opkomst van 5g zit ook AVM niet stil. Het bedrijf werkt ook aan de uitbreiding van zijn 5g-producten voor Integrated Access Devices en mesh repeaters.

Reacties (0)