Autofabrikant Ford ontwikkelt slim babybedje met eigen applicatie

10 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
babybed-ford

Autofabrikant Ford heeft een babybedje ontwikkeld waar kinderen mogelijk sneller van in slaap komen, door middel van speciale trillingen en geluiden. Uiteraard kan het bed worden bediend met een aparte applicatie. Echter, het product is nog niet te koop.

Slim babybedje van Ford

Het komt vaak voor dat baby’s of jonge kinderen in slaap vallen in de auto. Waardoor dat komt is niet helemaal duidelijk: zijn het de subtiele trillingen die ze voelen? Is het het geluid van de motor? Of komt het doordat de auto vaak lekker warm en knus is? Wat de reden ook is: Ford heeft een slim babybedje gemaakt waarmee baby’s en jonge kinderen mogelijk sneller in slaap kunnen vallen. Het bedje wordt Max Motor Dream genoemd en beschikt over led-lampjes en speakers aan de onderkant, die verkeerslampen en autogeluiden kunnen nabootsen.

De subtiele trillingen die het babybedje kan maken, komen overeen met de trillingen die een baby zou voelen wanneer die achterin de auto zit. Omdat we hier met een slim product te maken hebben, is er ook een applicatie beschikbaar. Met die auto kunnen ouders een route instellen waar de baby mee bekend is, waardoor die mogelijk nog sneller in slaap valt. Echter, Ford heeft momenteel maar één bedje gemaakt en biedt die nu niet te koop aan. Mensen in Spanje kunnen meedoen met een loterij om kans te maken op het speciale bedje.

Mocht het bedje zo goed bevallen, dan zou Ford overwegen het bedje alsnog te laten produceren.

Advertentie

Reacties (0)