Amazon introduceert nieuwe Echo Pop Internationale Versie

21 juni 2023 1 Minuut 0 Reacties
Amazon Echo Pop 1

Amazon heeft vandaag aangekondigd dat Echo Pop Internationale Versie, de nieuwste toevoeging aan de Echo-familie, nu verkrijgbaar is voor €54,99. Echo Pop heeft een nieuwe semi-bolle vorm met een speciaal ontworpen naar voren gerichte directionele luidspreker, die een vol geluid levert. Met een formaat van 99 mm x 83 mm x 91 mm is het een slimme luidspreker voor kleine ruimtes.

Klanten kunnen Alexa vragen om herinneringen toe te voegen, muziek af te spelen of compatibele smart home lampen en smart plugs aan te sturen. In Nederland kunnen klanten Alexa in het Engels (Verenigd Koninkrijk) gebruiken om toegang krijgen tot lokaal nieuws en radiostations, lokale kennis en een aantal van Alexa’s andere populairste functies waaronder alarmen, het weer, herinneringen, Alexa-to-Alexa bellen en meer. Echo-apparaten hebben een aan/uit-knop voor de microfoon en de mogelijkheid om spraakopnames te bekijken en te verwijderen.

Prijzen en beschikbaarheid

Echo Pop Internationale Versie is verkrijgbaar in Antraciet voor €54,99 via amazon.nl/echopop. Bepaalde Alexa-skills en -functies zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen en talen, kunnen op elk moment worden gewijzigd en vereisen mogelijk aparte abonnementskosten. De Nederlandse taal is niet beschikbaar.

Reacties (0)