De Xperia XZ Premium is straks ook in de roze kleur verkrijgbaar

24 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
roze-xperia-xz-premium

Sony heeft maandag aangekondigd dat de Sony Xperia XZ Premium straks ook in de roze kleur verkrijgbaar is. Officieel heet de kleur Bronze Pink. Deze kleur moet het kruispunt zijn van een warme kleur en een premium uiterlijk, aldus Sony.

Dit is de roze Sony Xperia XZ Premium

Sony heeft maandagmiddag Nederlandse tijd een nieuwe kleur voor de Sony Xperia XZ Premium aangekondigd. Officieel wordt de kleur Bronze Pink genoemd, wat ook gewoon roze genoemd kan worden. Volgens Sony is deze kleur de uitkomst van de zoektocht naar het kruispunt tussen ‘warmte’ en ‘premium’. De bronzen metalen afwerking moet het puntje op de i zetten en al helemaal zorgen voor een premium-idee wanneer je naar het toestel kijkt. Het toestel is nog niet verkrijgbaar, maar zal binnenkort wel te koop zijn in Nederland.

Sony introduceerde tijdens MWC 2017 de Xperia XZ Premium: een grote smartphone met een 4K HDR-scherm van 5,5-inch. Het scherm beschikt over een resolutie van 2.160 bij 3.840 pixels. Gebruikers zijn in staat video’s in 4K op te nemen en af te spelen of 4K-content te casten naar een 4K-tv. Stel dat de originele content niet in deze resolutie is opgenomen, dan zal de Xperia XZ Premium de content opschalen naar vrijwel een 4K-resolutie. Met ondersteuning voor high dynamic range wordt er een hoog contrast gerealiseerd op gebied van kleuren.

Reacties (0)