WhatsApp werkt aan emoji-reacties op berichten

25 augustus 2021 1 Minuut 0 Reacties
WhatsApp

WhatsApp werkt aan een nieuwe functie waarbij je met een emoji kunt reageren op een reactie, net zoals bij sommige andere berichtendiensten en op Facebook.

De afgelopen tijd zijn er volop nieuwe functies voor WhatsApp gelanceerd en er zitten nog vele nieuwe mogelijkheden aan te komen. Vandaag werd bekend dat de berichtendienst werkt aan een mogelijkheid om direct met een emoji te reageren op een bericht. Wanneer je op dit moment reageert op een bericht met een emoji, dan verschijnt dit er gewoon onderaan als een nieuw bericht. Met deze nieuwe functie zal de emoji direct bij het bericht geplaatst worden. Deze functie zien we al terug bij andere berichtendiensten en is ook hoe je kunt reageren met een emoji op Facebook wanneer je een reactie leuk vindt van een gebruiker. Het verschijnt gewoon bij het bericht.

Meerdere nieuwe WhatsApp-functies in korte tijd

Volgens website WABetaInfo is de berichtendienst de functie op dit moment aan het ontwikkelen en komt het binnenkort naar de apps voor iOS, Android en de desktop-app. Onlangs werd bekend dat WhatsApp voor de iPad en Androidtablets eraan zit te komen, kun je berichten overzetten tussen iOS en Android en kun je foto’s en video’s voor eenmalige weergave gebruiken. De langverwachte mogelijkheid om de berichtendienst op meerdere apparaten te gebruiken zit er ook nog steeds aan te komen. Zo wordt de berichtendienst gesynchroniseerd op meerdere apparaten tegelijk, zelfs als je hoofdtoestel uit staat.

Reacties (0)