Gesponsord Mobile Gesponsord door T-Mobile

Waarom de Google Pixel 7 hét zakelijke toestel van dit moment is (Adv)

19 oktober 2022 3 Minuten 0 Reacties
Pixel 7 Pro

De Google Pixel 7-serie komt eindelijk naar Nederland! Wist je dat de nieuwe serie smartphones ook zeer geschikt is voor ondernemers?

Google kondigde de nieuwe Pixel 7-serie op 6 oktober aan tijdens het Made by Google-evenement. En Google bracht goed nieuws, want voor het eerst komen beide smartphones ook naar Nederland! Ook jij kan nu genieten van de uitmuntende camera’s, de snelle Tensor G2-chip en maar liefst vijf jaar aan software-updates. Samen met het heldere oled-scherm en meer dan voldoende werk- en opslaggeheugen kom jij de komende jaren wel door. Wist je echter dat de Pixel 7-serie ook uitgerust is met allerlei handige functies voor de ondernemer? We zetten ze voor je op een rijtje.

Titan M2-beveiligingschip

De Google Pixel 7 en de Google Pixel 7 Pro zijn niet alleen uitgerust met de snelle Google Tensor G2-chip voor alle dagelijkse taken, maar hebben ook een speciale beveiligingschip aan boord. De Titan M2-beveiligingschip beschermt je toestel (en je data) tegen allerlei aanvallen van buitenaf. Dit maakt de Pixel 7 één van de veiligste smartphones op de markt.

Ingebouwde VPN

Google introduceert een ingebouwde VPN-dienst op de Pixel 7-serie. Zowel de Pixel 7 als de Pixel 7 Pro kunnen gebruik maken van dit virtual private network waarmee je anoniem kunt internetten. De VPN werkt op systeemniveau, waardoor alles wat je uitspookt wordt geanonimiseerd. De data die je dan verbruikt is volledig anoniem en wordt ook niet aan je Google-profiel gekoppeld.

End-to-end encryptie

End-to-end encryptie is standaard aanwezig op de Pixel 7-serie. Je persoonsgegevens, bestanden en andere data zijn daardoor goed beschermd. Berichten worden versleuteld, zodat alleen de zender en ontvanger de inhoud kunnen bekijken.

De beste camera's

De Google Pixel-serie staat bekend om de beste camera’s uit de industrie. Zo beschikt de Pixel 7 over een hoofdcamera van 50 megapixel, ultragroothoekcamera van 12 megapixel en een selfiecamera van 10,8 megapixel. De Pixel 7 Pro doet daar nog een schepje bovenop met een betere groothoekcamera en een extra telelens waarmee je tot vijf keer optisch kunt inzoomen. Moet je wel eens foto’s maken tijdens het werk? Je kunt je camera wel thuislaten. De Pixel 7 of Pixel 7 Pro is alles wat je nodig hebt.

All-day battery

Je hoeft niet bang te zijn dat je telefoon tijdens een drukke werkdag leeg is. Beide smartphones hebben een all-day battery, wat betekent dat ze de hele dag meegaan zonder opladen. De Pixel 7 heeft een 4.355 mAh-batterij en de Pixel 7 Pro doet daar nog een schepje bovenop met een batterij met een capaciteit van maar liefst 5.000 mAh. En is je telefoon toch een keer leeg? Je kunt ze niet alleen bekabeld, maar ook draadloos snel weer opladen.

Exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile

De Google Pixel 7-serie is exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile. De Pixel 7 en de Pixel 7 Pro koop je als ondernemer gemakkelijk bij T-Mobile Ondernemen. Wil je weten of de Pixel 7-serie iets voor je is?  We hebben een AR-experience ontwikkeld waarmee je de nieuwe smartphones van Google in augmented reality in je eigen woonkamer kunt bekijken.

Reacties (0)