‘Volledige lijst met specificaties HTC U12 Plus uitgelekt’

09 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
htc-u12-plus-lek

Er is een complete lijst met specificaties opgedoken die mogelijk bij de onaangekondigde HTC U12 Plus horen. Mocht deze lijst kloppen, dan hoeven we slechts weinig informatie aan de verbeelding over te laten. Uiteraard heeft HTC niet gereageerd op de gelekte informatie.

Lijst met specs tonen bijna alles van HTC U12 Plus – gerucht

Als het nog even doorgaat dan kan HTC de U12 Plus gewoon ergens deze maand in de winkels neerleggen, aangezien er maar informatie over de smartphone blijft lekken. Ook vandaag komt er een lek in het nieuws: een complete lijst met specificaties, die weinig aan de verbeelding overlaten. HTC gaat all in als het om hardware gaat, aangezien op dat lijstje onder meer de Qualcomm Snapdragon 845, 8 GB aan werkgeheugen en maar liefst 128 GB aan opslaggeheugen genoemd worden. Ook is er een micro-sd-kaartsleuf aanwezig.

Het scherm zal 5,5-inch groot zal, beschikken over een resolutie van 2.960 bij 1.440 pixels en een beeldverhouding van 18.5:9. De frontcamera’s beschikken allebei over een sensor van acht megapixel, met ondersteuning voor optische beeldstabilisatie en high dynamic range. Op de achterkant zitten ook twee camera’s, eentje van twaalf en eentje van zestien megapixel, inclusief optische beeldstabilisatie. Daarnaast moet er een nieuwe versie van Edge Sense worden uitgebracht en mag je rekenen op een IP68-certificaat.

Reacties (0)