HTC Exodus 1 wordt veiliger en krijgt nieuwe mogelijkheden

26 februari 2019 2 Minuten 0 Reacties
exodus-1-htc

Een nieuwe update voor de HTC Exodus 1 moet vanaf vandaag over-the-air uitrollen. De blockchainsmartphone wordt hierbij nog veiliger en kan je privacy nog beter waarborgen. Ook zijn er nieuwe functies en mogelijkheden.

Eind oktober werden de specificaties van de blockchainsmartphone HTC Exodus 1 bekendgemaakt. De smartphone kan tevens gebruikt worden als fysieke wallet voor bitcoins en andere cryptocurrency. Veiligheid en privacy staan bij dit model voorop en vandaag heeft HTC een nieuwe update voor het toestel uitgebracht. Volgens het bedrijf kunnen gebruikers het toestel over-the-air updaten om te communiceren met een groot aantal nieuwe partners.

De nieuwe update moet ervoor zorgen dat ook mensen die zich minder bezighouden met cryptovaluta, maar wel zorgen hebben over veiligheid en privacy op het internet, ook bij deze smartphone terechtkunnen. Zo is daar een nieuwe samenwerking met Opera Browser die je identiteit beter moet beschermen en je privacy kan waarborgen. Dit moet zorgen voor een nieuwe industriestandaard als het gaat om het beveiligen van gebruikersvriendelijke blockchain-ervaringen. Opera is ’s werelds eerste crypto-ready browser die gebruikmaakt van de vrijgegeven Zion Key Management Api door het Exodus 1-team. Hierbij ligt de focus op het beschermen van gebruikersgegevens.

Meer mogelijkheden om de Exodus 1 te kopen

Naast bitcoin, ethereum en litecoin kun je de Exodus 1 ook kopen met het Binance-token BNB. Wil je liever fysiek geld gebruiken? Vanaf maart kun je het toestel in de Verenigde Staten ook met dollars afrekenen. In andere regio’s kan dit mogelijk ook, maar welke regio’s dit zijn is op dit moment nog niet bekend. De update zorgt ervoor dat gebruikers ook profiteren van de extra ondersteuning voor ERC-721-tokens via Decentraland en Etheremon. Daarnaast wordt het DApp-aanbod verder uitgebreid met Blockfolio, Numbers en Nodle. De update moet later vandaag over-the-air verschijnen voor je toestel.

De HTC Exodus 1 beschikt over een scherm van 6-inch in een hd+-resolutie en een schermverhouding van 2:1. Aan de achterkant zit een dubbel camerasysteem van zestien megapixel, terwijl voorop een dubbel camerasysteem van acht megapixel zit. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 845, vergezeld door 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB interne opslagruimte. Ook is er een accu van 3.500 mAh aanwezig en draait het toestel op Android 8.0 Oreo.

Reacties (0)