Vodafone UK vervangt Samsung Galaxy Tab 10.1V door dunnere 10.1

09 juni 2011 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy-Tab-10-1-nieuw

Vodafone UK is in tegenstelling tot Vodafone Nederland nog niet begonnen met de verkoop van de geplande Samsung Galaxy Tab 10.1V en heeft daarom op het laatste moment nog besloten om deze tablet te vervangen door de veel dunnere Galaxy Tab 10.1, welke later deze maand waarschijnlijk gelanceerd wordt.

Klanten die zich al geregistreerd hadden voor de Galaxy Tab 10.1V krijgen bericht dat deze wordt omgezet naar de 10.1. Helaas – of juist gelukkig – voor ons Nederlanders zal Vodafone Nederland voorlopig de 10.1V voeren en wellicht in de toekomst de Galaxy Tab 10.1 aan haar assortiment toevoegen. Daarnaast kwam ons vandaag nog een nieuwtje ten gehore over een mogelijke over de nieuwe snellere processor voor de Galaxy Tab 10.1. Lees meer na de break.

Galaxy Tab 10.1 met 1.2GHz processor

Op de website van Vodafone UK staat althans dat deze tablet beschikt over een 1,2GHz processor terwijl bij de lancering door Samsung een 1GHz processor vermeld werd. Als dit waar is, en het kan zomaar zo zijn met alle last-minute aanpassingen in de tabletwereld, dan heeft de Galaxy Tab 10.1 naast een dunner uiterlijk nog een extra voordeel ten opzichte van de Galaxy Tab 10.1V. We wachten het af..

Bron: Vodafone

Reacties (0)