Video: Samsung teasers voor nieuwe smartphones en mogelijke Galaxy Tab 7

19 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-teaser-ifa

Het teasen van nieuwe producten gebeurt tegenwoordig op steeds meer cryptische wijze en eigenlijk valt er helemaal niks meer uit op te maken. Kijk bijvoorbeeld naar de teasers die Sony de laatste tijd verspreid ter promotie van haar S1 en S1 tablets. Samsung doet het iets minder kunstzinnig en heeft vandaag twee teasers verspreid voor mobiele producten die ze tijdens de IFA 2011 beurs begin september zal lanceren.

De eerste teaser toont een aantal personen in een stad die rondlopen met een nogal fel schijnend product wat we vanzelfsprekend nog niet mogen zien. Het lijkt de gaan om een nieuwe smartphone, al lijkt de laatste vrouw in de video een tablet vast te hebben. Samsung sluit af met de tekst “Something big is coming” wat zoveel zegt als “Er komt een nieuw product”. Waarschijnlijk gaat het om een of meerdere nieuwe Android of Windows Phone 7 smartphones. Veel meer wordt er niet duidelijk helaas.

De tweede video is helemaal nietszeggend aangezien er geen enkel product of iets in deze richting getoond wordt. Wei zien wat fraaie beelden, maar informatie wordt er niet gegeven. Juist hierdoor gaan we al snel denken aan een nieuwe tablet. Tablets zijn momenteel de hype, ook tijdens de IFA 2011, dus het zou zomaar kunnen dat Samsung hier refereert aan een nieuwe Galaxy Tab 7. Er gaan al langer geruchten over een nieuwe 7 inch tablet met een Super AMOLED display en de IFA is dan het perfecte moment om zo’n tablet te presenteren.

Ook deze video sluit Samsung af het de zin dat er iets groots aan staat te komen, maat wat blijft de vraag. De IFA 2011 beurs begin officieel op 1 september maar van te voren worden er al persconferenties gegeven door onder meer Samsung en Sony. We houden het in de gaten en ook het IFA 2011 nieuws lees je natuurlijk allemaal hier. Bron: OLED-Display


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)