Video: RIM toont Android Apps op de PlayBook en stelt email en kalender app uit

03 mei 2011 1 Minuut 0 Reacties
playbook-RIM

We wisten dat het eraan zat te komen, maar vandaag werd tijdens het BlackBerry World congres 2011 een demo getoond (video na de break) van Android apps die draaien op de BlackBerry PlayBook. De Android applicaties moeten wel door RIM goedgekeurd worden en kunnen dus alleen gedownload worden in de App World store van RIM wanneer de Android Player beschikbaar is.

RIM heeft ook haar native email en kalender applicaties voor de PlayBook – welke tijdens de eerste reviews zo gemist werden – getoond, maar de update die deze applicaties moet brengen zal voorlopig niet plaatsvinden. RIM beloofde een aantal weken terug deze applicaties binnen 60 dagen na lancering uit te brengen maar verplaatst dit nu naar einde zomer.

We moeten nog zien of het uitstellen van deze belangrijke applicaties gevolgen gaat hebben voor de verkopen van de PlayBook. Er was namelijk veel kritiek op het ontbreken van deze applicaties in de eerste reviews. Een klein nadeel van de Android Player is dat er maar één Android applicatie tegelijkertijd gebruikt kan worden.

Bron: Engadget & Electronista


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)