Video: Hands-on Acer Picasso Android tablet

23 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
acer-picasso

Tussen alle bekende lanceringen van de laatste dagen komen we ook wel eens een tablet tegen waarvan we nog niet gehoord hebben. Zo hebben we via Android Community een hands-on review gekregen van de Acer Picasso Android tablet. Het is een tablet gemaakt van metaal, gemaakt voor Honeycomb, maar nog lang niet klaar voor een release.

Het moet gezegd worden; de Picasso tablet ziet er aantrekkelijk uit, maar in vergelijking met de tablets die de laatste 24 gelanceerd zijn is het niet echt overweldigend. De model wat voor de hands-on video gebruikt is bevat nog geen Android Honeycomb, maar een versie van Android 2.1, welke zeer slecht werkte.

Dit is een tablet die wellicht een toekomst heeft in het bedrijfsleven, maar zonder een werkende versie van Android Honeycomb is een oordeel lastig te vellen. De hardware is zwaar, maar niet zwaarder dan de Motorola Xoom. Hij is zwaarder dan de iPad 2 en zeker zwaarder dan de Samsung Galaxy Tabs die gisteren onthuld zijn. Kortom, we kunnen er nog weinig van maken..

Reacties (0)