Video: Apple’s eerste iPad 2 TV commercial: ‘We Believe’

04 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
ipad2-commercial

Apple heeft afgelopen zaterdag de eerste iPad 2 TV commercial getoond op de Amerikaanse televisie. De 30 seconden durende commercial gaat expres niet in op de specs van de tablet en geeft alleen aan dat "technologie niet genoeg is." Het is volgens Apple door de natuurlijke interfaces van iBooks, GarageBand en foto's dat technologie uit de weg gaat en iets speciaals creëert.

Visueel gezien is de commercial ook verschillend van de voorgaande commercials van Apple, zowel in de kleurstelling als de focus. Elk shot is een close-up van een pinch naar zoom beweging in een foto of een sleep beweging om een gitaarsnaar te beugen. De focus wordt gelegd op de touch mogelijkheden. De voorgaande commercials lieten vaak complete iOS apparaten zien om de apps en features te demonstreren. Video na de break.

De reden dat Apple een commercial lanceert zal niet zijn om de verkopen te stimuleren, maar puur voor imago doeleinden. 99 procent van de mensen is namelijk al bekend met de iPad 2 en de vraag is vele malen groter dan het aanbod.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)