Nieuwe open bèta’s voor OnePlus 3 en 3T nu beschikbaar

13 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
OnePlus 3 en OnePlus 3T

OnePlus heeft nieuwe updates beschikbaar gesteld voor de OnePlus 3 en de 3T. Het gaat om open bèta’s voor de mensen die meedoen met het bètaprogramma. De updates brengen verbeteringen en nieuwe functies met zich mee voor de gallerij, switch-app en laten je een inkomend gesprek opnemen met een handgebaar.

Gisteren kregen de OnePlus 5 en de OnePlus 5T nieuwe open bèta’s die een aantal dingen toevoegden aan de smartphones, waaronder Android 8.1 Oreo. Een dag later is het de tijd voor de OnePlus 3 en de 3T.

De OnePlus 3 en de OnePlus 3T krijgen respectievelijk de OxygenOS Open Beta 32 en de OxygenOS Open Beta 23. Dit betekent dat de update beschikbaar is voor de mensen die meedoen aan het bètaprogramma en dat het niet gaat om een officiële uitgave. Het kan dus zijn dat deze updates niet zo stabiel zijn als de uiteindelijke versies.

Inkomend gesprek opnemen met handgebaar

Op het officiële forum van OnePlus staan de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de update. Zo moet het nu mogelijk zijn om een telefoongesprek op te nemen met een handgebaar. Door de telefoon omhoog te bewegen kun je een inkomend gesprek opnemen.

Advertentie

Daarnaast is de officiële Gallerij-app voorzien van een update met een nieuw design voor Collections, een functie om de volgorde te wijzigen en een functie voor onlangs verwijderde collecties. De OnePlus Switch-app is ook uitgebreid. Deze gebruik je om data over te zetten van een oude OnePlus-smartphone naar een nieuwe. In de nieuwe update kun je nu ook data van apps doorsturen naar een nieuwe smartphone. Tot slot is ook de laatste beveiligingsupdate van februari toegevoegd.

Reacties (0)