Uitbreiding Hearthstone heet Whispers of the Old Gods

14 maart 2016 1 Minuut 0 Reacties
hearthstone-whispers-of-the-old-gods

Blizzard heeft de volgende grote uitbreiding van het populaire kaartenspel Hearthstone aangekondigd, die de naam Whispers of the Old Gods heeft gekregen. In totaal worden er 134 kaarten toegevoegd, waaronder parasitaire godachtige wezens en de Oude Goden zelf.

Nieuwe kaarten in aantocht voor Hearthstone van Blizzard

Blizzard heeft de volgende uitbreiding voor Hearthstone aangekondigd: Wrath of the Old Gods. Deze kaartenset, bestaande uit 134 kaarten, zullen allerlei godachtige wezens gaan toevoegen, wezens die hebben bestaan voor het Azeroth dat we nu kennen. Spelers zijn straks in staat de extra kaarten te kunnen kopen met de in-game currency (goud) of echt geld, zoals dat altijd al het geval is. Uiteraard kun je ook kaarten winnen in de Arena-modus. Het is nu al mogelijk om vijftig kaartenpakketten vooruit te bestellen; dat kost je rond de vijftig euro.

Wanneer je gebruikmaakt van de nieuwe kaarten, dan kun je uiteraard terecht in de standaard gamemodus die de uitgever eerder had geïntroduceerd. Die gamemodus dwingt spelers alleen met de meest recente kaarten te spelen. Wanneer je straks ranked matches speelt in deze modus, dan krijg je ook nog eens toegang tot speciale, nieuwe queesten. Helaas is er nog geen releasedatum voor Whispers of the Old Gods beschikbaar. Wel heeft Blizzard aangegeven dat spelers van Hearthstone de extra content in april of mei mogen verwachten.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Reacties (0)