Hearthstone-uitbreiding The Witchwood vanaf 12 april beschikbaar

06 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
hearthstone-the-witchwood

Activision Blizzard heeft laten weten dat Hearthstone-spelers op Android en iOS vanaf 12 april aanstaande aan de slag kunnen met een nieuwe uitbreiding voor het populaire kaartenspel op basis van helden. De nieuwe uitbreiding heeft de naam The Witchwood meegekregen.

The Witchwood: nieuwe uitbreiding voor Hearthstone

Speluitgever Activision Blizzard heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe uitbreiding voor het immens populaire kaartspel Hearthstone onderweg is naar spelers op Android en iOS. Het gaat om de uitbreiding met de naam The Witchwood. Hoewel de nieuwe set op alle platformen op hetzelfde moment beschikbaar is, kan het zijn dat sommige regio’s eerder kunnen spelen. Wanneer de nieuwe set lanceert, krijgen spelers voor een beperkte tijd drie gratis kaartpakketten, met een willekeurige Class legendary-kaart — helemaal gratis.

Mocht je nog steeds helemaal in het spel zitten en The Witchwood al van tevoren hebben besteld, dan krijg je een groot kaartenpakket met maar liefst vijftig kaarten extra. Ook krijg je de card back In a Dark Wood, evenals twintig andere Witchwood-kaartenpakketten. Verder heeft Activision Blizzard aangekondigd dat de final card reveal livestream, met game director Ben Brode en Sean “Day[9]” Plott, zal plaatsvinden op 9 april, een paar dagen voor de lancering. Je vindt de presentatie op het officiële Twitch-kanaal van Hearthstone.

Reacties (0)