‘Blizzard werkt aan Pokémon Go-spel met Warcraft-thema’

22 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
warcraft-blizzard

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt spelontwikkelaar Blizzard momenteel aan een Pokémon Go-spel met Warcraft-thema. Volgens de geruchtenmakers moet dit spel meer om het lijf gaan hebben dan Pokémon Go.

Pokémon Go met Warcraft-thema – gerucht

De reactie op Diablo Immortal is niet positief geweest als we kijken naar de reactie van fans, maar dat betekent niet dat Blizzard neerzit. Volgens de nieuwste geruchten, te lezen op gamewebsite Kotaku, werkt het bedrijf namelijk aan een Pokémon Go-spel met een Warcraft-thema. Een icubatie-afdeling binnen het bedrijf zou hier nu aan werken. Pokémon Go heeft nu al een grote invloed op deze groep ontwikkelaars, aangezien veel leden van het team dagelijks het augmentedrealityspel spelen — en dan nog wel competitief.

Pokémon Go wordt daar dus nog steeds dagelijks gespeeld. Kotaku schrijft verder dat de Warcraft-versie van het spel “veel meer om het lijf” moet hebben dan Nintendo’s kaskraker: zo komt er onder meer singleplaycontent aan. Helaas is er vooralsnog niets bekend over het spel, aangezien Blizzard zelf nog niets over het spel naar buiten heeft gebracht in de vorm van een officiële aankondiging. Binnen het bedrijf werken in elk geval veel mensen met een voorliefde voor mobiele games, dus dit zou nog wel eens wat kunnen gaan worden.

Reacties (0)