Hearthstone: Journey to Un’Goro verschijnt op 6 april

03 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
journey-to-ungoro-hearthstone

Speluitgever Activision Blizzard heeft bekendgemaakt dat de volgende uitbreiding voor Hearthstone, Journey to Un'Goro, op 6 april uitkomt. In deze uitbreiding, de eerste van de drie voor dit jaar, staan dinosauriërs centraal.

Journey to Un’Goro binnenkort te downloaden

Activision Blizzard heeft dit weekend bekendgemaakt dat Journey to Un’Goro, de eerstvolgende uitbreiding van de game Hearthstone, vanaf 6 april verkrijgbaar zal zijn. Dat geldt voor zowel pc-spelers, als de mensen die op mobiele apparaten meedoen aan het populaire kaartspel. De nieuwe set voegt 35 kaarten toe en staat in het teken van prehistorische beesten.

Deze set brengt ook de start van de Year of the Mammoth met zich mee. Deze stap zorgt ervoor dat oudere kaarten niet gebruikt mogen worden, wat een grote impact zal hebben op de strategie van alle spelers. Maar het neemt ook het voordeel met zich mee dat iedereen met deze nieuwe set weer gelijke kansen heeft: het spel moet immers voor iedereen leuk blijven.

Journey to Un’Goro introduceert ook nieuwe spelelementen. Speciale Quest-kaarten zijn spreuken die je meteen op je eerste beurt mag spelen. Deze kaarten bieden spelers een moeilijke taak aan. Maar wanneer die taak wordt volbracht, dan zal de beloning groots zijn. Ook is er Adapt. Met deze regel is het mogelijk buffs te kiezen voor je minions. Het werkt ongeveer hetzelfde als Discover.

Later dit jaar zal Blizzard nog eens twee uitbreidingen uitbrengen.

Reacties (0)