Blizzard introduceert Heroic Tavern Brawl voor kaartspel Hearthstone

18 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
Hearthstone

Blizzard heeft een nieuwe modus geïntroduceerd voor het populaire digitale kaartspel Hearthstone, genaamd Heroic Tavern Brawl. Om mee te mogen doen aan deze modus, dien je duizend muntjes te investeren. Sluit je de rondes succesvol af, dan krijg je daar wel veel voor terug.

Heroic Tavern Brawl voor Hearthstone

Het team achter het populaire kaartspel Hearthstone is niet bang eens wat anders te proberen voor de game. Deze week heeft de ontwikkelaar de Heroic Tavern Brawls geïntroduceerd: dit is een soort combinatie van de al bestaande Tavern Brawls binnen de game en de Arena-modus. Spelers krijgen de mogelijkheid mee te doen met wekelijkse Standard deck-toernooien, maar nu is de inzet behoorlijk verhoogd, in vergelijking met de reguliere Tavern Brawls. Om mee te mogen doen, dien je al een investering te doen van duizend muntjes.

Die duizend muntjes (omgerekend bijna tien euro) dien je per keer dat je meedoet, te betalen. Maar je krijgt wel te maken met een ‘high risk, high reward’-systeem. Want als het je lukt om twaalf wedstrijden te winnen achter elkaar, dan krijg je vijftig kaartenpakketjes, een hoop goud en arcane dust, evenals drie gouden Legendaries. Dat maakt deze modus alleen voor de meest doorgewinterde speler de moeite waard. Je mag overigens maar vijf keer per week meedoen met deze wedstrijden. Verlies je, dan krijg je slechts één kaartenpakketje.

Reacties (0)