Trailer Angry Birds Transformers toont speelgoed in werking

24 juli 2014 1 Minuut 0 Reacties
Angry-Birds-Transformers

Spelontwikkelaar Rovio heeft een trailer online gezet waarin we een voorproefje krijgen van hun nieuwste titel: Angry Birds Transformers. Deze game combineert niet alleen die boze, populaire vogeltjes met vaak geïrriteerde, populaire robots, maar combineert tevens echt speelgoed in een digitale omgeving.

Trailer Angry Birds Transformers

In de onderstaande trailer zien we de boze Optimus Prime Bird aangevallen worden door een grotere Transformer. Omdat het niet handig is dat gevecht alleen aan te gaan, schakelt hij hulp in van een teamgenoot. Op dat moment zien schakelt het beeld over naar de tablet en vervolgens wordt er tastbaar speelgoed op gezet. Het resultaat: het speelgoed wordt in de game geladen en is direct speelbaar. Soortgelijke ervaringen heeft speluitgever Activision al een paar jaar op de consoles en momenteel timmeren zowel Disney en Nintendo ook hard aan diezelfde weg.

Rovio heeft nog geen verdere informatie of foto’s vrijgegeven van het speelgoed dat binnenkort in de fysieke winkel te koop is. Onduidelijk is daarom nog of spelers de vogels en varkens in Transformer-gedaantes kopen in hun robot- of autovorm, of beide vormen toegankelijk zijn en hoe alle vaardigheden in het spel gebruikt kunnen worden. Want ook al is het een trailer dat is vrijgegeven, er staat in beeld dat dit niet representatief voor het eindproduct is.

Advertentie

Ook is het nog maar de vraag wat de kosten voor de app, in-app-aankopen en het speelgoed zullen zijn. Daarover verwachten we snel meer informatie, misschien wel tijdens de eerstvolgende San Diego Comic Con in Noord-Amerika.

Reacties (0)