Nieuwe game Angry Birds Islands draait om bouwen, niet om vernietigen

25 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
angry-birds-islands

Rovio werkt aan een nieuwe Angry Birds-game, genaamd Angry Birds Islands. In dit spel dien je iets op te bouwen, in plaats van iets te vernietigen. Deze game heeft een softlaunch gekregen in twee landen, namelijk Japan en Taiwan.

Angry Birds Islands draait om bouwen, niet om kapotmaken

De Angry Birds-serie mag misschien niet meer zo populair zijn als een aantal jaar geleden, toch zijn de games nog steeds goed voor het printen van een hoop geld. De vogels doen langzaamaan elke populaire genre aan en dit keer is het aan de beurt van het managementgenre. De nieuwste Angry Birds-telg wordt Angry Birds Islands genoemd, een game die officieel nog niet is aangekondigd. Wel heeft de game een softlaunch gekregen in Japan en Taiwan, waardoor het nieuws over de titel als een lopend vuurtje over het internet werd verspreid.

Angry Birds Islands draait dus om bouwen, niet vernietigen. Je dient allerlei grondstoffen te verzamelen, zoals ore, vis, hout, mana en nog veel meer, waarmee je een bruisend eiland moet volbouwen. Daarnaast kun je vogels op pad sturen om de varkentjes te redden, zodat ze kunnen helpen bij het opbouwen. Ook zouden er nog multiplayerfuncties aan komen, waarmee je items kunt ruilen met je vrienden en zelfs kunt samenwerken aan een eiland. Wanneer het spel wereldwijd verkrijgbaar zal zijn en wat het moet kosten, is momenteel onbekend.

Reacties (0)