Rovio is nog niet klaar met Angry Birds en lanceert Angry Birds Dream Blast

25 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
angry-birds-dream

Omdat Angry Birds nog steeds geld oplevert heeft Rovio nu een nieuwe game uitgebracht, genaamd Angry Birds Dream Blast. In deze game is het de bedoeling dat je op bubbels tapt en wanneer je dat doet, dan verdwijnen de bubbels van dezelfde kleur.

Angry Bird Dream Blast beschikbaar

De eerste Angry Birds heeft er destijds voor gezorgd dat Rovio een gigantische ontwikkelaar is geworden. In de jaren erna zijn er nog enkele titels uitgekomen die niets met die kekke vogeltjes te maken hebben, maar het feit blijft wel dat die games het meeste geld opleveren. Daarom is er nu wederom een Angry Birds-titel uitgebracht, genaamd Angry Birds Dream Blast, waarin het de bedoeling is om bubbels van het scherm af te krijgen. Door op een bubbel te tappen, verdwijnen alle bubbels van dezelfde kleur binnen de groep.

Uiteindelijk komt je ook personages uit Angry Birds tegen die helpen bij het vrijmaken van bubbels. Zijn alle benodigde bubbels verdwenen? Dan heb je gewonnen. Voor de wat oudere gamers onder ons: dit lijkt op een soort combinatie van Bejeweld en Bust-a-move. Uiteraard is de game free-to-play en zijn er digitale aankopen aanwezig; wees daar dus alert op tijdens het spelen. De aankopen kunnen oplopen tot 99,99 per item. Je koopt daarmee in-game currency voor speciale items. Angry Birds Dream Blast is nu te downloaden.

Angry Birds Dream Blast

Reacties (0)