Angry Birds Evolution is de nieuwste van Rovio Entertainment

15 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
angry-birds-evolution

Rovio Entertainment heeft deze week een nieuwe game binnen de Angry Birds-serie uitgebracht: Angry Birds Evolution. Je krijgt de taak meer dan honderd vogels te verzamelen, waarna je de sterkste kunt laten evolueren en die de groene varkens kan laten verslaan.

Vogels vangen in Angry Birds Evolution

Rovio Entertainment heeft Angry Birds Evolution uitgebracht. In deze titel krijg je de taak meer dan honderd vogels te vangen en die te trainen (en zelfs te laten evolueren), zodat ze het kunnen opnemen tegen die vervelende varkens. Dat doe je in de vorm van gacha-gameplay. Dat houdt in dat je veelal aan het grinden (constant dezelfde handelingen verricht) zult zijn en vaak te maken zult krijgen met free-to-play-elementen die je stimuleren geld uit te geven. Bovenop die mechanics heeft Rovio een evolueeraspect gebouwd.

In Angry Birds Evolution kun je dus op twee manieren het beste team samenstellen: door ontzettend veel uren in de game te stoppen of door ontzettend veel geld te besteden. Mocht je die constante stroom aan dezelfde handelingen vervelend vinden, dan is er ook een auto-play-functie, die het werk dus uit handen neemt. In Evolution dien je eieren uit te broeden en die vogels vervolgens te trainen. Wil je dat niet, dan kun je die vogels gebruiken om andere vogels sterker te maken. Uiteraard is het zo dat het spel helemaal gratis te downloaden is.

Angry Birds Evolution

Reacties (0)