Angry Birds Blast is Rovio’s antwoord op Candy Crush

26 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
angry-birds-blast

Rovio heeft een nieuwe game binnen de Angry Birds-serie uitgebracht, die het opneemt tegen Candy Crush. Het spel heet Angry Birds Blast. Net zoals in Candy Crush, die je ook nu drie of meer dingen met dezelfde kleur op een rijtje te zetten.

Download Angry Birds Blast

Rovio, de ontwikkelaar achter de gameserie Angry Birds, heeft laten weten dat het spel Angry Birds Blast vanaf te downloaden is voor Android en iOS. Het spel is het antwoord op games als Candy Crush Saga en Bejeweled en geeft spelers hetzelfde doel mee: zorg ervoor dat je drie of meer dingen met dezelfde kleur op een rij zet en je scoort punten. In plaats van snoepjes dien je nu ballonnen op een rij te zetten waar de verschillende vogels in gevangen zitten. Hoe die beesten daar überhaupt in gekomen zijn, is voor iedereen een raadsel – ook voor Rovio.

Na het succes van Candy Crush Saga, probeerden een hoop andere ontwikkelaars van games voor mobiele apparaten het succes te herhalen met hun eigen titels en sauzen. Of het Rovio gaat lukken succes te behalen met een oude, maar vertrouwde, formule, is nu nog niet te zeggen. Maar dat de Angry Birds worden ingezet voor het spel, betekent mogelijk dat het wel goed komt. Angry Birds Blast is nu gratis te downloaden voor zowel Android als iOS. Let wel op, want er zijn digitale aankopen aanwezig die het proces in de game kunnen versnellen.

Angry Birds Blast

Reacties (0)