Tijdschrift.nl van start met abonnementen voor de iPad

30 mei 2013 1 Minuut 2 Reacties
Tijdschrift-app

De app Tijdschrift.nl voor de iPad heeft deze week een complete make-over gekregen waardoor de lees- en gebruikerservaring verbeterd moet zijn. Daarnaast is het mogelijk om met de vernieuwde app naast losse edities van tijdschriften ook abonnementen af te sluiten.

De leeservaring van de iPad app is verbeterd doordat je nu kunt beginnen met lezen wanneer het betreffende tijdschrift nog niet volledig geladen is. Ook kun je middels een bookmarkfunctie favoriete artikelen markeren en snel terugvinden. Binnenkort wordt er nog een update uitgerold waarmee het mogelijk wordt artikelen te delen via social media. Het bedrijf geeft aan dat er in de komende maanden ook een Android applicatie gelanceerd zal worden.

Het assortiment van Tijdschrift.nl omvat ruim 145 verschillende Nederlandse toptijdschriften van 25 verschillende uitgevers. Sinds de lancering zijn er meer dan 200.000 digitale tijdschriften verkocht. De tijdschriften kunnen zowel via de website als via de applicatie aangeschaft worden, waarbij de prijzen op de website lager liggen. Wanneer een tijdschrift op de website gekocht wordt kan deze op de iPad gelezen worden. Binnenkort kan dit ook op andere apparaten zoals PC en Android tablets. De applicatie van Tijdschrift.nl kan gratis in de App Store gedownload worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Michael Croll

Michael Croll
10 juni 2013 om 19:03

Beste Martijn,

Ik zie momenteel alleen nog maar Sanoma tijdschriften in de app. Zijn de andere uitgevers afgehaakt of met een plan B bezig?

Inloggen


10 juni 2013 om 19:10

Beste Michael,
Ik kan je daar helaas geen antwoord op geven aangezien deze info direct bij de maker van de app vandaan komt. De reden achter het feit dat er dus geen andere uitgevers aan verbonden zitten durf ik niet te zeggen.

Inloggen