TCL lanceert nieuwe twee nieuwe Alcatel-smartphones en een tablet

12 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
Alcatel 1S smartphones

Tijdens de CES 2021 heeft TCL onder de Alcatel-vlag diverse nieuwe producten gepresenteerd. Het bedrijf heeft twee nieuwe smartphones aangekondigd onder de namen Alcatel 3L en de Alcatel 1S. Ook komt er een nieuwe tablet, de Alcatel 1T 7 Wifi.

Alcatel 3L

De Alcatel 3L heeft een 6,52″-scherm in een beeldverhouding van 20:9 in een hd+-resolutie. Het toestel is uitgerust met een octa-core processor, 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Het toestel heeft een grote batterij van 4.000 mAh en komt met drie camera’s aan de achterzijde, waaronder een hoofdcamera van 48 megapixel met AI-technologie als scene-detectie en face tracking. Ook is er een speciale Google Assistent-knop. Deze smartphone is later dit jaar beschikbaar in de kleuren Jewelry Black en Jewelry Blue.

Alcatel 1S

De Alcatel 1S heeft een scherm van 6,52-inch in een hd+-resolutie. Voorzien van een octa-core processor heeft het toestel 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Ook dit model is voorzien van een batterij met een capaciteit van 4.000 mAh. De 1S heeft een hoofdcamera van dertien megapixel met een dieptelens en macrolens van beide twee megapixel. De hoofdcamera werkt met een pdaf-snelfocussysteem. De smartphone is later dit jaar beschikbaar in Elegant Black en Twilight Blue.

Alcatel 1T 7 WIFI

Tot slot is er een betaalbare tablet aangekondigd die werkt op Android 11 (Go-editie). De tablet komt met 16 GB aan opslagruimte en ondersteunt personal assistant-toepassingen als Assistant Go en Google Go. Ook is er een Kids-modus, zodat deze tablet geschikt is voor het hele gezin. Later dit jaar is de Alcatel 1T 7 Wifi beschikbaar in de kleuren Mint Green en Obsidian Black.

Advertentie

Lees meer

Lees meer nieuws over dit merk of bezoek de website van de fabrikant met aankondigingen.

Reacties (0)