‘Specificaties van de onaangekondigde phablet HTC 11 zijn al gelekt’

04 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
htc-logo-metallic

Er zijn specificaties gelekt van een onaangekondigde phablet. Mogelijk zijn dit de specificaties van de HTC 11. Het apparaat zou een scherm van 5,5-inch gaan krijgen, evenals een resolutie van 1440 bij 2550 pixels.

Zijn dit de specs van de HTC 11?

Hoewel HTC zich momenteel op andere dingen wil focussen dan de volgende phablet van het bedrijf, zoals bijvoorbeeld de HTC 10, zijn er toch al specificaties gelekt van het onaangekondigde toestel. Tenminste, dat gerucht doet nu de ronde in geruchtenland. Over het toestel wordt gezegd dat het een scherm van 5,5-inch zal krijgen, dat wordt bijgestaan door een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels. Het zou ook kunnen dat het scherm aan beide kanten (verticaal gezien) naar beneden afbuigt, zoals Samsung doet met de Edge-modellen.

Aan de achterkant zou een twaalf megapixel-camera zitten, terwijl de selfiecamera uitgerust zou zijn met acht megapixel. Met die camera zou je ook kunnen videobellen. Verder is er niets naar buiten gebracht over het onaangekondigde toestel. Het zou mooi zijn als de HTC 11 wordt voorzien van een grote accu, waterdicht omhulsel en optische beeldstabilisator. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van het apparaat. Wanneer dat gaat gebeuren, is helaas niet bekend. Ook HTC heeft nog niets naar buiten gebracht daarover.

Reacties (0)