Special: Onze eerste indrukken van Windows 8

17 september 2011 1 Minuut 2 Reacties
Windows-8-feature

Normaal gesproken brengen we elke dinsdag een podcast over de laatste tabletnieuwtjes en achtergronden van alle ontwikkelingen in de tabletmarkt, maar vandaag hebben we een interessante special. Samen met Sam Rijver van projectcafe.co kijk ik naar de eerste versie van Windows 8 welke eerder deze week door Microsoft tijdens de BUILD conferentie gepresenteerd is.

Deze keer is het niet zomaar een podcast. We bieden je namelijk ook via video een blik op het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. We kijken kort naar de nieuwe functies van Windows 8 en natuurlijk naar het nieuwe Metro design. Zo bespreken we de integratie van de traditionele desktop in het Metro design, de verschillende applicaties die momenteel al te gebruiken zijn en het feit dat Microsoft voor twee verschillende versies van de Internet Explorer gekozen heeft.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van onze eerste indrukken dan kun je ze onderaan dit bericht kwijt. We proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden en bij een grote hoeveelheid vragen maken we volgende week een nieuwe video waarin we deze bespreken met Windows 8 bij de hand.

Eerste indrukken Windows 8: Deel 1

Eerste indrukken Windows 8: Deel 2

Voor meer informatie over Windows 8 kun deze introductie lezen, onze column over de toekomst van Windows 8 bekijken, en de meest recente artikelen allemaal doorspitten.

Hoewel Windows 8 nog niet stabiel is en er nog teveel functies ontbreken kun je de eerste versie zelf al installeren. Op projectcafe.co vind je hoe je dit in een paar eenvoudige stappen zelf kunt doen.

Reacties (2)