Sony Xperia XZ Premium krijgt ook toegang tot nieuwe 3D Creator

02 september 2017 1 Minuut 0 Reacties
sony-xperia-xz-premium-foto-1

Sony heeft bevestigd dat het inmiddels maanden oude toestel Sony Xperia XZ Premium wordt voorzien van het onlangs aangekondigde 3D Creator. Met die software is het mogelijk heel snel een digitale versie van je eigen gezicht te maken.

3D Creator komt naar Sony Xperia XZ Premium

Sony heeft op Twitter bevestigd dat de nieuwe software 3D Creator, die wordt geleverd met een nieuwe lading smartphones van het bedrijf, ook naar de inmiddels maanden oude Sony Xperia XZ Premium zal komen. Wanneer Android 8.0 Oreo gelanceerd zal worden voor de high-end phablet, dan krijgen gebruikers ook direct toegang tot de mogelijkheden die worden geïntroduceerd met de Sony Xperia XZ1 en Sony Xperia XZ1 Compact. Beide apparaten hebben kleinere schermen, waardoor we ze hier niet behandeld hebben op Tablets Magazine.

De 3D Creator-app is een applicatie waarmee je gemakkelijk je – of andermans – gezicht kunt inscannen en kunt gebruiken in allerlei gekkigheden en gimmicks in augmented reality. Sony heeft een mooie video gemaakt waarin de functionaliteit precies wordt uitgelegd en geeft ook natuurlijk voorbeeld met wat allemaal mogelijk is nadat je gezicht helemaal is ingesteld. De video kun je hieronder bekijken. Het wachten is nu op de release van Android Oreo voor de Sony Xperia XZ Premium. Wanneer dat zo ver is, is niet bekend.

Reacties (0)