Apple-evenement op 20 april – nieuwe iPad Pro en AirTags op komst

14 april 2021 1 Minuut 0 Reacties
Apple

Het volgende Apple-evenement lijkt op 20 april te gaan plaatsvinden. Siri heeft dit namelijk aangegeven, mogelijk iets voor haar beurt.

De aankondiging voor het aankomende Apple-evenement heeft Siri mogelijk iets te vroeg gegeven. De Amerikaanse variant heeft op de vraag: “When is the next Apple Event?” namelijk het volgende antwoord gegeven: “The special event is on Tuesday, april 20 at Apple Park in Cupertino, CA. You can get all the details on Apple.com”. Op het moment van schrijven is er nog niets bekend op de website van Apple over een mogelijk evenement. Siri heeft dus mogelijk iets te vroeg gesproken.

iPad Pro en AirTags?

Gaan we er vanuit dat het Apple-evenement op 20 april plaats gaat vinden, wat kunnen we dan verwachten? Allereerst de nieuwe iPad Pro. Deze wordt al enige tijd verwacht en 20 april lijkt het ideale moment om de iPad Pro te gaan aankondigen. Afgelopen week echter bleek dat schaarste mogelijk leidt tot vertraging van de nieuwe iPad-modellen. Voor welke modellen dit precies geldt bleek toen nog niet duidelijk, dus laten we hopen dat de nieuwe iPad Pro de dans ontspringt en toch aangekondigd kan gaan worden.

Dit evenement leek overigens eerder al op 23 maart te gaan plaatsvinden, maar dit bleek niet het geval te zijn. Naast de nieuwe iPad Pro verwachten we ook de AirTags van Apple. Dit zijn de bluetoothtrackers van Apple waarmee je gemakkelijk je sleutels of andere dingen kunt terugvinden. Voor nu is het nog even wachten op de officiële aankondiging van het Apple-evenement.

Update: Apple heeft inmiddels bevestigd dat het evenement op 20 april plaatsvindt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)