‘Apple kondigt op 23 maart AirTags en iPad Pro aan’

09 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Apple

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan presenteert Apple tijdens een event op 23 maart de AirTags en een nieuwe iPad Pro.

Apple organiseert vaker een evenement in maart. Voorheen wezen geruchten op een event die een week eerder zou plaatsvinden, maar nu lijkt de datum te zijn vastgelegd op 23 maart.

Apple-event op 23 maart?

Dat blijkt uit een tweet van een bron die in het verleden dingen wel eens bij het juiste eind had. Mocht dit gerucht kloppen, dan presenteren zowel Apple als OnePlus op dezelfde dag nieuwe producten. De presentatie van de OnePlus 9-serie staat namelijk ook op die dag gepland.

In de tweet staat helaas verder niet vermeld welke producten de iPhonemaker die dag presenteert. Echter, op basis van eerder gelekte informatie lijkt het vast te staan dat het bedrijf in elk geval de AirTags presenteert. Dit zijn bluetoothtrackers die je aan een sleutelbos kunt hangen, bijvoorbeeld, waardoor je ze gemakkelijk terugvindt wanneer je ze kwijt bent. De tags moeten ergens tussen de 20 en 30 euro gaan kosten.

Advertentie

Daarnaast is het heel waarschijnlijk dat Apple een nieuwe iPad Pro presenteert. Meestal neemt de fabrikant aan het begin van het jaar de tijd om nieuwe iPads uit de doeken te doen. Uit geruchten blijkt dat er mogelijk gewerkt wordt aan twee nieuwe Pro-modellen: met een 11 en 12,9 inch scherm. De iPads zijn mogelijk iets dikker, omdat ze een nieuw soort achtergrondverlichting hebben.

Het kan ook zijn dat er een nieuwe iPad Mini aankomt. De laatste Mini dateert uit maart 2019, dus op zich mag er een nieuwe iteratie verschijnen. Verder wordt er ook gesproken over nieuwe versies van de AirPods, evenals een nieuwe versie van de Apple TV-mediaspeler.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)