Samsung Galaxy Tab 8.9 krijgt dikker display in sommige landen (update)

10 juni 2011 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Galaxy-Tab-8-9

De Samsung Galaxy Tab 10.1 en Galaxy Tab 8.9 staan op het programma voor respectievelijk juni en juli, maar het schijnt dat Samsung problemen heeft met de 8.9 inch tablet. Volgens bronnen van het Koreanse Etnews heeft Samsung een tekort aan displays voor deze tablet.

Samsung maakt voor de Galaxy Tab 8.9 gebruik van 8.9 inch G1F panelen die één laag minder hebben dan traditionele GFF panelen. Minder lagen betekent een een helderder display en een dunnere tablet. De voorraad schijnt zo klein te zijn dat Samsung op zoek is naar alternatieve displays voor de lancering sommige landen. Helaas zal dit alternatieve display dus minder goed zijn dan het origineel. De helderheid is stukken minder en de tablet is 30 tot 40 procent dikker! Een positief punt is dat de prijs niet zal veranderen, hoewel het eerlijker zou zijn als de ‘dikkere’ tablets wat afgeprijsd worden. Nu is het afwachten of wij deze mindere versie voorgeschoteld krijgen..

Update 10/06 22.20: Ook de Galaxy Tab 10.1 heeft dit probleem en lijkt in sommige landen met dikker en kwalitatief minder display geleverd te worden.

Bron: Engadget, Cult of Mac


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)