Samsung Galaxy S7 edge nu te koop in Nederland

11 maart 2016 1 Minuut 1 Reacties
Samsung-Galaxy-S7-Edge-totaal-1

De verkoop van de Samsung Galaxy S7 edge is gestart in Nederland. De fabrikant geeft aan dat de smartphonelijn populairder is dan zijn voorgangers. Tijdens de pre-orderperiode zijn in Europa ruim 2,5 keer meer bestellingen geplaatst in vergelijking met voorgaande jaren.

Nu te koop in Nederland: de Samsung Galaxy S7 edge

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij de bekende Samsung-verkoopadressen. Vooral de phablet-variant is dit jaar populairder, zo blijkt uit het aantal pre-orders. Meer dan zes op de tien (61 procent) geplaatste pre-orders in Europa is een Galaxy S7 edge. Niet alleen de S7 edge is dit jaar populair. Ook de smartphoneversie doet het goed. De twee nieuwe modellen hebben ervoor gezorgd dat er ruim 2,5 keer meer bestellingen zijn geplaatst in vergelijking met voorgaande jaren (in heel Europa).

Het scherm van de Samsung Galaxy S7 Edge is 5,5 inch groot en loopt aan beide kanten van het apparaat nog een beetje door. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 820-processor en 4GB aan werkgeheugen. Het scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels, waardoor het aantal pixels per inch (ppi) op 534komt. Ook is er een camera van twaalf en een frontcamera van vijf megapixel aanwezig. De phablet komt verder met een microUSB-poort, 4G/LTE voor snel mobiel internet, WiFi en Bluetooth 4.2 met NFC en een vingerafdrukscanner.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn nu verkrijgbaar. De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn los verkrijgbaar in de kleuren Black Onyx, Gold Platinum en White Pearl voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk 699 euro en 799 euro met 32GB geheugen. Meer informatie over het apparaat lees je op onze uitgebreide productpagina.

Reacties (1)