Samsung Galaxy Note 4: alle specificaties gelekt

15 augustus 2014 2 Minuten 0 Reacties
Galaxy-Note-Air-Command

De Samsung Galaxy Note 4 houdt de gemoederen al wekenlang bezig. De officiële presentatie zal plaatsvinden tijdens IFA 2014 in een paar weken maar een nieuw lek lijkt bijna alle specificaties nu al te verklappen. Een retailer in Indonesië heeft de specificaties vroegtijd online gezet en als we deze voor waar aannemen komt er het volgende uit.

Samsung Galaxy Note 4 – specificaties

Het belangrijkste van de Galaxy Note phablet is en blijft het scherm. In de nieuwste versie zal een 5.7 inch Super Amoled-paneel zitten met een extreem hoge resolutie van 2560 x 1440 pixels. Dat betekent een pixeldichtheid van maar liefst 515 PPI!

De processor die je in de Samsung Galaxy Note 4 gaat vinden is afhankelijk van de markt waarvoor de Samsung Galaxy Note 4 gemaakt is. In Europa zal het de de nieuwe Exynos 5433 processor zijn in combinatie met maar liefst 4GB aan werkgeheugen. En laten we ook niet vergeten dat die nieuwe Exynos 5433 processor over 8 (!) cores beschikt. De versie die voornamelijk voor Noord-Amerika bedoeld is zal voorzien zijn van een Snapdragon 805 processor.

De Samsung Galaxy Note 4 komt met 16, 32 of 64GB opslagruimte. Natuurlijk is dit geheugen uit te breiden met een microSD-kaart, die ondersteuning tot wel 128GB heeft. De Samsung Galaxy Note 4 zal verder een MicroUSB 3.0 poort hebben, een poort die ondersteuning biedt voor zaken als MHL, HDMI en een host-functie.

Advertentie

Draadloze verbindingen zijn er natuurlijk ook in alle smaken, van Dual Band Wifi a/b/g/n/ac tot DLNA en Bluetooth 4.0. De smartphone-functies draaien op de 4G standaard banden en alle vijf de LTE-frequenties zullen worden ondersteund op de Samsung Galaxy Note 4, naast 2G en 3G natuurlijk.

De camera is ook nog belangrijk om te noemen, want dit gaat een 16 megapixel-versie worden in combinatie met dual-led flash en optische stabilisatie. Het moet zelfs mogelijk worden 4K video te schieten met de camera.Wat we eigenlijk alleen nog niet weten is het formaat van de accu want bovenstaande super specificaties zijn ook super energieverbruikers. Naar verwachting zal Samsung dus voor een joekel van een accu gaan.

Qua behuizing krijt de Samsung Galaxy Note 4 volgens de verwachtingen misschien wel wat metaal mee, echt metaal in plaats van plastic met een metaal kleurtje! Het leer lijkt nog wel gewoon een plastic te worden, met lederen look. O ja, laten we niet vergeten dat de Samsung Galaxy Note 4 ook met een stylus zal komen. Want het is en blijft een Galaxy Note.

IFA 2014

Op 3 september houdt Samsung een persconferentie tijdens IFA 2014. Het is inmiddels duidelijk dat tijdens die conferentie de Galaxy Note 4 aangekondigd zal worden dus houd op 3 september de website in de gaten voor alle specificaties, prijzen en configuraties.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)