Samsung brengt teaser uit van mysterieuze Galaxy View

04 september 2015 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy View

Is het streamingdienst? Is het een fotolijst? Nee, hoogstwaarschijnlijk is de Samsung Galaxy View een grote tablet om content op te kijken. Samsung liet na afloop van zijn presentatie op de IFA-beurs een korte teaser van deze mysterieuze tablet zien.

De Samsung Galaxy View – wat is het?

Aan het einde van één van Samsungs presentaties op de IFA-beurs in Berlijn, heeft Samsung nog een nieuw product laten zien in een korte teaser, ongeveer op dezelfde manier hoe Samsung de Gear S2 aan de wereld toonde zonder echt te laten weten wat je met het apparaat kunt. Dit keer was het de beurt aan een nieuwe tablet, die we mogelijk al eerder voorbij hebben zien komen in promotiemateriaal van een andere Samsung-presentatie en in het gerucht dat Samsung zou werken aan een tablet met een scherm van 18,4 inch.

Dit apparaat, te zien op de bovenstaande foto, werd dus aan het einde van de presentatie getoond. Het scherm ging even op zwart, om wat spanning op te bouwen, waarna de vermeende tablet voor een seconde of tien in beeld kwam. Daarna ging het beeld wederom op zwart. Samsung heeft nog helemaal niets aangekondigd over dit apparaat, dus het is nog onmogelijk om er iets over te zeggen. Mocht het formaat van de tablet kloppen, dan zal het ongetwijfeld als entertainment device gebruikt kunnen worden door de consument.

Een entertainment device waar je nieuwe films en series op kunt kijken, bijvoorbeeld. Of kinderen op kunt laten spelen en voornamelijk tekenen, wellicht met een meegeleverde stylus in de vorm van een nieuwe S Pen. Maar dat is allemaal speculatie onzer zijde. Speculatie die blijft bestaan en alleen maar verder gaat, totdat Samsung aankondigt wat dit precies voor apparaat is en wat we er allemaal mee kunnen doen. Ook is bijvoorbeeld nog niet bekend of we hier Android of Windows op gaan terugvinden – het is toch echt afwachten.

 

Reacties (0)