Render Motorola Moto Z4 lekt uit: waterdruppel en 48-megapixelcamera

21 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
Motorola Moto Z4

Een gelekte render laat de Motorola Moto Z4 zien. Het toestel heeft een waterdruppel-design en krijgt een 48-megapixelcamera aan boord. De vingerafdruksensor zit waarschijnlijk onder het scherm.

Vandaag krijgen we een eerste blik op de Motorola Moto Z4 door een gelekte render. De afbeelding is in handen gekomen van 91Mobiles en laat een design zien dat lijkt op de voorganger, de Moto Z3. Vorige maand kregen we een afbeelding te zien van een toestel dat waarschijnlijk de Motorola Moto Z4 Play zou zijn. Volgens de bron is dit echter niet waar. De Motorola Moto Z4 Play zou de reguliere Moto Z4 zijn. Er zou in deze serie geen Play-model komen.

De Moto Z4 krijgt een metalen behuizing met een kleine notch (scherminkeping) aan de voorkant voor de frontcamera. De schermranden zijn, met name aan de boven- en onderkant wel vele malen kleiner geworden. Achterop vinden we een vrij grote cameramodule, maar gaat het om een enkele camera met flitser. De verwachting is dat het gaat om een camera van 48 megapixel. Het Motorola-logo is tevens vrij groot aanwezig op de achterkant. Op de achterkant vind je tevens de speciale pinnetjes voor de Moto Mods. Dankzij de Moto Mods kun je het toestel uitbreiden met fysieke accessoires, zoals een hoesje met grote batterij of bijvoorbeeld een controller waar de smartphone in geplaatst kan worden.

Eerste helft van 2019

Als de eerdere geruchten kloppen dan zou het toestel een Snapdragon 675-processor, 4 tot 6 GB werkgeheugen en 64 tot 128 GB opslaggeheugen krijgen. Het scherm is 6,22-inch en hier vinden we tevens de vingerafdruksensor onder. Het toestel zou waarschijnlijk in de eerste helft van 2019 op de markt moeten komen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)