Reeks foto’s van Huawei P9 te bewonderen

28 maart 2016 1 Minuut 0 Reacties
Huawei P9

Een reeks onofficiële foto's van de Huawei P9 is op internet verschenen. De foto's laten de meest gangbare variant zien. Het is nog wachten op plaatjes van de P9 Max, een phablet met een 6,2-inch scherm.

Vier Huawei P9-varianten

De foto’s van de ‘gewone’ P9, die een scherm heeft van 5,2 inch, geven wel een goede indruk van het design. In totaal zou Huawei vier P9-varianten op de markt willen brengen, waarvan twee phablets. De toestellen zijn te beschouwen als vlaggenschepen. Dit voorjaar zou Huawei ze in Londen willen presenteren.

Nu Huawei steeds meer meedoet met de ‘grote jongens’  op de smartphone- en tabletmarkt, wordt het voor deze Chinese fabrikant ook steeds moeilijker om nieuwe producten geheim te houden tot de presentatie. Over de Huawei P9 en zijn drie broers is al weken geleden informatie verschenen.

6,2-inch scherm, twee camera’s

De specificaties van de Huawei P9 Max zijn al uitgebreid gelekt. Deze telefoon krijgt een 6,2-inch scherm, een Kirin 955-processor en 4GB ram. De frontcamera heeft een resolutie van 8 megapixel en de twee camera’s op de achterkant elk 12 megapixel. Die camera’s kunnen worden gebruikt om na het maken van de foto op verschillende afstanden scherp te stellen. Een truc die we al kennen van de Huawei Honor 6 Plus. De camera’s kunnen ook worden gebruikt om samen betere foto’s te maken.

Advertentie

Strak uiterlijk

De Huawei P9 Max zou nog een duurdere broer krijgen, maar daarover is in de laatste geruchten niets meer vernomen. Wel over de ‘gewone’  P9 en de P9 Lite.

De Huawei P9 op de foto’s laat een strak uiterlijk zien, een metalen unibody en geen knoppen. Het design komt overeen met die van de laatste Huawei-phablets en -smartphones.

Reacties (0)