Prototype van geannuleerde Nokia Vega-tablet mogelijk te zien in video’s

22 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
nokia-vega

Er zijn video's opgedoken waarin we mogelijk een geannuleerd Nokia-tablet te zien krijgen, genaamd de Nokia Vega. Dat het om een oud model gaat, eentje uit 2014, kun je vooral goed zien aan de dikke randen om het scherm van het apparaat.

Nokia Vega: tablet uit 2014

In 2014 zou Nokia hebben gewerkt aan meerdere tablets. Middels gelekte informatie denken we inmiddels te weten dat het om vier verschillende modellen gaat, namelijk de Illusionist, Mercury, Pine en Vega/Atlas. Vorig jaar kwam de Mercury al aan het licht in verschillende foto’s en donderdag is het aan de beurt van de Nokia Vega. De tablet in kwestie is te zien in vijf verschillende video’s die we in dit bericht hebben opgenomen. De video’s zijn afkomstig van de website van MS Power User.

De Nokia Vega, met modelnummer RX-107, heeft dikke randen om het scherm. Onder de motorkap zou het apparaat beschikken over quadcore-processor in de vorm van een Nvidia Tegra 3, evenals 2 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte. Dat opslaggeheugen zou ook uitbreidbaar zijn geweest. Het scherm zou 6,6-inch groot zijn, maar over een resolutie is niets bekend. Achterop zat nog een camera met een sensor van zes megapixel, terwijl de frontcamera beschikte over een sensor van één megapixel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)