Prijs LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Acer Iconia Tab A100 en Asus Eee Pad bekend voor Europa

18 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
Prijzen-honeycomb-tablets

We hebben er lang op moeten wachten en de geruchten vlogen ons om de oren, maar we hebben nu dan eindelijk een aantal Europese prijzen voor de grotere tablets in de markt. The Phonehouse in Spanje heeft namelijk een folder online gezet waarin de meeste prijzen genoemd worden. Zo gaat de LG Optimus Pad te koop zijn voor 849,00 euro.

Behalve de prijzen wordt er geen melding gemaakt van andere specificaties. Zo kunnen we nu niet goed inschatten of het allemaal Wifi + 3G versies zijn en wat de opslagcapaciteit is. Bovenaan in de folder is wel duidelijk te lezen dat deze tablets in de maanden april en mei te koop moeten zijn. Zie alle prijzen na de break.

Andere prijzen die naar voren komen in de folder;

LG Optmius Pad 849,00 euro
Motorola Xoom 699,00 euro
Asus Eee Pad Transformer 399,00 euro
Acer Iconia Tab A100 439,00 euro

 

We zien dat de LG Optimus Pad behoorlijk aan de dure kant is, zeker als je het vergelijkt met de Motorola Xoom. Aan de andere kant heeft de Optimus Pad wel 3D opnamen en weergave. De Asus en Acer tablets doen het een stuk rustiger aan qua prijs en zijn zelfs aantrekkelijk geprijsd voor datgene ze te bieden hebben.

Op de ‘binnenkort..’ pagina van de winkel zien we overigens ook een 7 inch HP Opal tablet verschijnen. Geen prijs of specs hiervoor en het feit dat The Phone House de codenaam van de tablet gebruikt doet al twijfelen.

Reacties (0)