Podcast: Deze Week in Tablets #17

10 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
tablets-podcast

In het nieuwe jaar gaan natuurlijk we weer vrolijk door met de wekelijkse podcast. Samen met Sam van projectcafe.co bespreek ik elke dinsdag de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze keer komen we natuurlijk niet uit onder de CES 2012.

/p>

Deze week bespreken we onder andere de meest populaire tablets van vorig jaar en de best gelezen reviews van vorig jaar, en kijken we kort naar gelanceerde tablets en nieuwe ontwikkelingen die we op de eerste dag van CES 2012 tegenkwamen, zoals nieuwe tablets van ASUS, Acer en Lenovo. Daarnaast bespreken we de komst van de nieuwe ASUS Eee Pad Transformer Prime TF700T, welke voor heel wat opschudding zorgt. Hieronder vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Reacties (0)