‘Ook Motorola Moto X (2016) al gespot in een benchmark’

20 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
motorola-moto-x-play

Eerder deze maand presenteerde Motorola de Moto Z-familie, maar ondertussen werkt de fabrikant mogelijk aan de serie Motorola Moto X (2016). Er is namelijk een Motorola-toestel opgedoken in een benchmark, met het model nummer Motorola XT1662.

Motorola Moto X (2016): meer van Motorola dit jaar?

Eerder deze maand presenteerde Motorola de Moto Z-familie, waar je hier alles over kunt lezen, terwijl de fabrikant vlak daarna liet weten dat de Moto X-lijn nog niet is opgegeven. Echter, er is nu al een toestel opgedoken dat mogelijk de nieuwe Motorola Moto X (2016) kan zijn, maar dan met een compleet ander design. Als we de onderstaande entry namelijk mogen geloven, dan krijgt de Moto X (2016) een schermresolutie van 1080 bij 1920 pixels. Onder de motorkap zou een MediaTek MT6755-chipset en 3GB ram moeten zitten.

Die chipset is geklokt op 2,1GHZ CPU en beschikt over de Mali-T860-gpu. Daarnaast is er 32GB aan interne opslagruimte aanwezig, evenals een zestien megapixel-camera en een frontcamera van acht megapixel. Android 6.0 Marshmallow wordt meegeleverd als besturingssysteem. Het grootste verschil: het schermformaat: die zou namelijk moeten neerkomen op slechts 4,6-inch. Voorgaande modellen kregen een scherm van tenminste 5,5-inch. Ook beschikten die apparaten over een Qualcomm-processor en een hogere resolutie.

Liefhebbers van de Motorola Moto X doen er dus misschien goed aan voor de Moto Z te gaan dit jaar.

Reacties (0)